Velkommen

Er du klar for en tur i skogen?

Om Stavn Gård og Hytter(overnatting i Flå)

Vi har to hytter som er tilgjengelig for våre kunder. Hyttene ligger i kongelige omgivelser ved Stavn (Flå) ca 100 meter fra riksvei 7 mellom fjell og halligngsdalselva. Stedet i område får deg med engang til å ta vekk all det stresse du har rundt deg i hverdagen, og lar deg heller finne den roen du søker etter når du skal komme deg bort. Hyttene ligger i passende avstand fra Oslo, der du bare trenger å kjøre 1.5 timer for å komme deg frem.  

Skal du besøke et alpinsenter ligger hyttene kun 1 times kjøretur fra  Hemsedal og  Norefjell. Til Nesbyen er det kun en 20 minutters kjøretur. 

Vi får mange gjester fra rundt om i landet, da vi ligger ideelt til for mange kunder. Den populære sykkelruten Oslo-Bergen ligger like ved og det er mange som har satt stoppe stedet til hyttene våre for en fortjent hvil. Rundt hyttene så er det markerte løyper for de som ønsker å gå turer, gode sykkelmuligheter, og man kan også leie en kano for å padle i Hallingsdalselven. Man har også veldig gode muligheter for å ta storfisken i Hallingsdalselven.

Hyttene ligger bra til iforhold til barna, da man har tilgjengelig to av de største dyreparkene i Norge, Vassfaret Bjørnepark, og Langedrag. Det er 10 minutter til den populære Bjørneparken, som er en velkjent familie attraksjon.

Hyttene er utstyrt med fibernett og vaskemaskin, er tilgjengelig og åpen for kunder hele året for 1000kr pr døgn.

Så her er mulighetene mange for de som ønsker dette, legg fra deg stresset, og len deg tilbake i den Norske naturen.

Vel møtt.

1046161 Orig